НОВОСТИ
Славна комета меѓу ѕвездите на Gaia

Кометата 67П/Чурјумов-Герасименко сликана од Gaia на 14 септември 2015.

НОВОСТИ
Првата година на научни набљудувања на Gaia

Gaia ја прославува првата година од научни набљудувања по лансирањето на 19 декември 2013.

НОВОСТИ
Како напредува сателитот Gaia?

Роналд Дримел објави статија за статусот на Gaia.

Access to Gaia Archive

Официјална страна на проектот Gaia

catalog icon

Gaia во твојот џеб!

gaia icon

Спушти ја апликацијата Gaia

Android апликација

iOS апликација